Wreta Gästgiveri

Ungefär 20 min norr om Norrköping ståtar under anrika lönnar och skrovliga askar Wreta Gestgiveris mattgrå uppen- barelse stolt och ålderdomlig. Konceptet förenar tradition, kvalitet och omtanke i en totalupplevelse. Här möter Du en unik 1700 talsmiljö i salonger och konferensrum.

Alla gästrum är individuellt inredda från Barockens 1600-tal till sekelskiftets Carl Larsson. Våra konferenslokaler erbjuder en lugn och kreativ miljö, allt för att skapa ett öppet sinne.

Niklas Hellsing, som tillsammans med Malin Hellsing är ägare till Wreta, har lagat Nobelmiddagar sedan 2012. Han har också vunnit utmärkelsen Årets Östgötakock 2 gånger, är diplomerad Hagdahlskock och har suttit som domare vid ett antal olika mattävlingar. Ja, ni förstår. Konceptet är, att hålla en bra personlig service och ha bra råvaror i serveringen.

– Det måste inte vara ekologiska råvaror men gärna närproducerat.

Tillsammans med Malin för han med sig en bred och gedigen erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen in i verksamheten.
Wreta är något alldeles särskilt för Dig som söker en kreativ miljö för en skön och inspirerande konferens eller weekend. Välkommen!

Offertförfrågan

Offertförfrågan

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD