Gränsö Slott

Gränsö slott & hotell i Västervik har lokaler fär alla slags konferenser – från det lilla styrelsemötet upp till kongresser för ca 600 personer.

Vi erbjuder det som andra inte har, avskilda och avkopplande miljöer och ett slott direkt vid havet. Lokaler med all utrustning. Mat och dryck i slottsrestaurang och ett fyrstjärnig boende. Dessutom har du och dina kollegor fri tillgång till spa och relax med isländskt källa., beachhouse och alla pooler och bastu.På Gränsö slott kan du välja mellan två olika hotellmiljöer. Strandhotellet eller egen bungalow i charmiga gårdshotellet.

Strandhotell ligger direkt vid havet, gårdshotellet i en designträdgård med egen pool och egna bungalows byggt i småländsk skärgårdsstil. sammanlagt finns 47 rum med 98 bäddar, varav en mini-svit och två stora familjerum med fyra bäddar.

Vår mat på Gränsö slotts restaurang är modett och klassiskt. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från både lokala producenter och från de med fina råvaror lite längre från oss. Gränsö slott ligger på en halvö i skärningspunkten mellan stan och skärgård, hav och land vilket speglar vår matlagning

Offertförfrågan

Offertförfrågan

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD