Arken Hotel & Art Garden Spa

Tänk en lugn oas, men ändå närhet till stadens utbud. Tänk energi, inspiration och aktivitet, men ändå avkopplande, exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld.

Arken Hotel & Art Garden Spa är just så. De har gjort sitt allra yttersta för att skapa en plats där det är gott att bara vara. Där ska du som gäst kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten.

Arken Hotel & Art Garden Spa är välkänt för sina ytor. De erbjuder 28 olika lokaler som passar alltifrån det lilla personliga mötet till en fullfjädrad mässa. Berätta om dina tankar och önskemål, så hjälper de dig skapa ett skräddarsytt och ändamålsenligt arrangemang.

Där de stora tankarna möts

En härlig miljö har stor betydelse, men är inte allt. Väl så viktigt är att lokalerna är funktionella och passar ditt ändamål, att de fungerar för både små och stora sällskap och olika typer av behov – som möten, mässor, evenemang och banketter.

PÅ Arken Hotel & Art Garden Spa är miljön inspirerande och naturen alldeles utanför. Utsikten genom de stora panoramafönstren förför och inredningen andas harmoni. Det finns gott om trivsamma utrymmen för reflektion, både inne och ute. Varför inte konferera i pergolan? Allt som allt bidrar atmosfären till kreativitet och utbyte av tankar.

Offertförfrågan

Offertförfrågan

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD